„Лудогорец“ очаква феновете за мача с „Милан“ по-рано на стадиона, ще има томбола с награди


„Лудогорец арена“ ще бъде отворен за мача от 1/16-финалите в Лига Европа срещу „Милан“ в четвъртък (15 февруари) в 18,00 ч., а входовете на стадиона ще бъдат затворени в 19,30 ч, съобщиха от пресцентъра на клуба.
Ще има строг пропусквателен режим, билетите вървят заедно с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя. Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.
Ръководството на клуба напомня на всички посетители на двубоя да носят билета, ваучера и документ за самоличност. Лицата, чийто имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона.
От „Лудогорец“ призовават привържениците си да отидат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне забавяне в преминаването през пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи. Важна е да се спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на сдтадиона става посредством турникети по входовете.
Клубът уведомява, че на „Лудогорец Арена“ няма да бъдат допускани фенове с артикули на други отбори, както и такива в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.
Официалната пресконференция на „Лудогорец“ с участието на Димитър Димитров и Лукас Саша ще се проведе на 14 февруари в 12,00 ч. на стадион „Лудогорец арена“. Официалната тренировка на шампионите е с начален час 18,00 ч. на клубната база.

„Милан“ пристига в България в късния следобед на 14 февруари. Същия ден треньорът Дженаро Гатузо и един футболист ще дадат пресконференция на „Лудогорец арена“ в 19,30 ч.
ПФК „Лудогорец“ се извинява на живущите в района на стадиона за причиненото неудобство при организацията за провеждането на мача в четвъртък вечерта.
/e-Razgrad/

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.