Здравко Душков подари книга с автограф на областния управител


Снимка: Областна администрация

Гюнай Хюсмен се срещна днес с учителя, общественик, спортен журналист и инициатор на спортни прояви Здравко Душков.

Гостът подари на областния управител своя юбилеен сборник от статии, пътеписи и интервюта, озаглавен „Отблизо и далеч“. Книгата е издадена по повод 70-годишнината на автора, в нея той споделя с читателите своите впечатления от събития, в които е участвал и организирал, от места, които е посетил и хора, с които се е срещнал. В сборника има и статии, публикувани в различни медии, заедно с допълнения за това, което се е случило след публикуването им.

Книгата бе подарена с автограф: „На областния управител Гюнай Хюсмен с благодарност за това, което прави във всички посоки за добро на хората“.

Г.Хюсмен благодари за оценката и поздрави Душков за неуморната му активна дейност в ангажиране с интереси и полезни занимания най-вече на младите хора от региона и му пожела още дълги години да реализира със същия хъс идеите си.

Областният управител получи персонална покана на официалното представяне на книгата на 11 януари от 17,30 ч. в Художествената галерия „Проф.Илия Петров“.

/e-Razgrad/

Коментари

Николчо

дата: понеделник, 7 януари 2019 / 15:45
Да има парички за клуба по волейбол.

İsmet Kırmızıoğlu

дата: сряда, 9 януари 2019 / 21:03
S mnogo sardecni pozdravi na nashiya nezabravim ucitel Zdravko Dushkov , oshte ot 1977 godina bese sas sashtata energiya deynosti ,da si ni jiv i zdrav kato tvoeto ime ...

Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.