Димитър Димитров – Херо: Слуховете, че напускам „Лудогорец“, целят да разколебаят отбора в навечерието на плейофите


По повод твърденията, че Димитър Димитров ще напусни „Лудогорец“, старши треньорът на шампионите направи специално обръщение към феновете, публикувано в клубния сайт. Ето пълният текст на изявлението:

Уважаеми привърженици на „Лудогорец“,

По повод внушенията за моето бъдеще в „Лудогорец“, които периодично се тиражират в средствата за масова информация, бих искал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от обичайната пропаганда срещу любимия ни отбор. Искам да ви уверя, че към настоящия момент имам отлични отношения със собствениците, ръководството и футболистите на „Лудогорец“.
Както всяко начало, и за мен бе трудна адаптацията в клуба, но с течение на времето изградихме един страхотен колектив. Не само с колегите от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, но и с всички останали колеги, които движат процесите в „Лудогорец“. Удовлетворен съм от комуникацията с футболистите, с които съм убеден, че ще постигаме заедно целите, поставени ни от собствениците. Твърденията, че напускам клуба през лятото са спекулация, която цели да създаде напрежение в отбора в навечерието на плейофите, където ще се реши битката за титлата. Аз се чувствам добре в България и съм убеден, че с „Лудогорец“ тепърва ще спечеля много отличия и ще радваме всички вас, привържениците на „Лудогорец“.
/e-Razgrad/

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.