Детската лекарка д-р Снежана Стойкова, съпругът и дъщеря им са загиналите вчера в катастрофата в Хаинбоаза


Верен се оказа слухът, плъзнал още вчера привечер из Разград, че загиналите в зверската катастрофа в Прохода на Републиката две жени и мъж са разградската детска лекарка д-р Снежана Стойкова, съпругът й Веселин Василев дъщеря им Полина. Седемгодишното момиченце, което е в много тежко състояние в старозагорската болница, е внучката на д-р Стойкова.
Припомняме, че трагедията се разигра вчера около 13:00 часа до село Пчелиново, Старозагорско. Тогава, на десен завой, „Опел Зафира“ с разградска регистрация, се сблъска челно с турски ТИР „Мерцедес“.
/e-Razgrad/

Коментари

Иван

дата: вторник, 6 февруари 2018 / 19:15
Това е жестоко,бог да ги прости!Дано момиченцето оцелее,моля се!Доктор Стойкова беше прекрасен човек и педиатър,помогнала е на много деца,включително на моите!Поклон!

Габриела

дата: сряда, 7 февруари 2018 / 17:33
Още не мога да го приема! Познавам цялото семейство от 28 години, с Полито от детската градина от 6 годишни се знаем и ми бе най-добрата приятелка от детските и ученическите години, заедно израстнахме врата срещу врата, а леля Снежи и чичо Веско ...Бог е несправедлив ... но дано поне сега където са да са щастливи и все заедно, по стабилно и сплотено семейство от тяхното не познавам! Дано поне Вероника да се оправи, тя е пълно копие на Полито ... Дано Бог е милостив и помогне на детето!

Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.