В Сейдол децата заедно творят чудеса


В Основно училище „Виделина” – с. Сейдол, община Лозница, продължава реализирането на проект: „Заедно можем да творим чудеса” към ЦОИДУЕМ съгласно Дог. № БС 33.14-2-021/30.09.2015 г.
webТози проект дава възможност за развитие и изява на талантите и способностите на нашите ученици в различни сфери на дейност, като ангажира свободното им време с дейности, които са желани от тях и са различни от учебното съдържание.
Във връзка с настъпващите Великденски празници в работилниците по проекта кипи усилена подготовка за предстоящите изложби, промотиращи стремежът за изява на творческия порив и ентусиазъм на сейдолските деца. Те усвояват нови техники и успешно ги прилагат в своите изработки, които грейват в ярки тонове и се смесват в невероятна палитра. В дейностите по проекта децата могат да изразят себе си – своето виждане за света, вълненията и мечтите си, богатата си фантазия; усета си за цветовете и тяхната хармония, за композицията и пространството.
seidolИзработените от тях пана с декупаж върху плат, картини и органайзери, изготвени в експериментални техники, пана от отпадъчни материали и други
оживяха с ярките цветове и тематики в подготвените от ОУ „Виделина” изложби.

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.