Връчиха дипломите на випуск 2018 в НПТГ „Шандор Петьофи“


Снимки: Областна администрация

На специална церемония днес получиха дипломите си гимназистите от Випуск 2018 в Националната професионална техническа гимназия „Шандор Петьофи“ в Разград.
„101 са дипломираните ученици в единственото в Разградска област учебно заведение със статут на училище с национално значение”, съобщи директорът на училището Нешка Христова. На церемонията по връчване на дипломите им представител на всяка от петте завършващи паралелки благодари на учителите за обучението в гимназията, към тях с благодарност се обърна и капитанът на една от юношеските формации в Детско-юношеската школа на „Лудогорец“ вратарят Иван Атанасов, който също завърши гимназията.
Първи получиха дипломите си отличниците на випуска. Връчиха им ги зам.-областният управител Нурие Црънгалова, кметът на Разград д-р Валентин Василев и директорът на училището Нешка Христова. Вимпел „Първенец на випуска“ получи Милица Велчева, която завършва средното си образование с успех 5,93, на държавния изпит по български език и литературата има оценка 5,72, а по английски език – 5,95. Останалите отличници са: Алпер Айдън, Бонислав Денев, Тодор Денев, Павлин Божков, Стефан Станев, Иван Иванов, Евлоги Димитров, Станил Пенев и Онур Джиджикьосе.
Гости на тържеството бяха и председателят на Обществения съвет на НПТГ “Шандор Петьофи“ Джипо Джипов и техническият директор на „Дружба“АД Христилиян Манолов.
/e-Razgrad.bg/

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.