България предложи създаването на 100 европейски туристически обекта


Във форума участва и областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.

По примера на 100-те национални туристически обекта, да бъдат създадени и 100-те европейски туристически обекта. Предложението е на българското Министерство на туризма и бе отправено от Николина Ангелкова на неформалната среща на министрите на туризма от Европейския съюз, проведена в София. Във форума участва и областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.
Идеята за картата на европейските обекти възникнала след диалог с неправителствения сектор, съобщават от пресцентъра на правителството. Някои от държавите в ЕС вече одобриха идеята.
Предложението е създаване на своеобразна карта на стоте европейски туристически обекта, която да бъде символично наречена „Софийска карта на стоте европейски туристически обекта“ и да се „опира“ на българския опит в популяризирането на стоте национални обекта.
Картата ще бъде базирана сред обектите от списъка на ЮНЕСКО.
/e-Razgrad/

Коментари

Марин

дата: вторник, 13 февруари 2018 / 22:08
Областния управител се чуди как да си уплътни времето,защото няма много работа!Г-н Хюсмен ваше е задължението най-после да се задвижите и да изградите така необходимата ВиК асоциация от която липса страда Разград и областта!Време е да накарате вашите протежета в Исперих да гласуват за тази асоциация! Нищо,че на тях не им пука защото вие си оправихте ВиК системата по време на тройната коалиция!Премиера за това ви назначи!Разград има нужда от нова пречиствателна станция и нови тръбопроводи!Всичко друго е кьорфишек!

Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.