Борисов за вица за руския президент: Пошегувах се, той важи и за мен!


„Той (Путин, б.ред.) би трябвало да знае, че има много вицове, особено за избори. Аз се пошегувах“, каза пред журналисти в Мюнхен премиерът Бойко Борисов.
„Поне досега с президента Путин винаги съм бил в много добри лични отношения. И много пъти сме се шегували“, каза Борисов. Той допълни, че Путин би трябвало да знае, че за успешен политик като него, има много вицове. Самият Борисов също знаел вицове за себе си и често му ги разказвали, особено такива за избори.
„Той важи този виц и за Ангела Меркел, и за мене, ако щете“, допълни Борисов. Той обясни и че силно качество на политиците е да могат да се шегуват със себе си.
Коментарът му е в отговор на думите на говорителката на външния министър на Русия Мария Захарова, изречени вчера в отговор на журналистически въпрос: „Бойко Борисов има шанс, той може да получи руско гражданство и да гласува на президентските избори в Руската федерация“, каза Захарова. И добави с ирония: „Понякога мечтите се сбъдват“.
Хапливата забележка идва след т.нар. от премиера шега, изречена от него по време на представяне на българското европредседателство в Брюксел в началото на февруари. Тогава Борисов каза: „Нали знаете, две неща не може да избира човек – родителите си и президента на Русия“.

Cross.bg

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.